logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Een auto apk laten keuren nabij Amersfoort

Is het tijd voor de apk van uw auto en zoekt u daarom een geschikte autogarage nabij Amersfoort en Nijkerk die deze keuring zorgvuldig uitvoert? Ga dan naar V&W Auto’s in Zwartebroek. Maak tijdig een afspraak, zodat we de algemene periodieke keuring (apk) van uw auto op tijd kunnen uitvoeren in de buurt van Amersfoort en Nijkerk. Met deze keuring voor uw apk beschermt u uw eigen veiligheid en de veiligheid van andere weggebruikers.

Tijdens de apk toetsen we uw auto op drie punten

Komt u met uw auto langs in onze garage voor een apk? Dan gaat een van onze vier erkende apk-keurmeesters voor u aan de slag. Onze keurmeesters toetsen tijdens de keuring van de apk uw auto op drie aspecten, namelijk:

 • De verkeersveiligheid: remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie
 • Het milieu: uitstoot van uitlaatgassen
 • De registratie RDW: kilometerstand, het voertuigbewijs, voertuigidentificatienummer en de gebruikte brandstof


 
 • home-page-banner-icon
  Chiptuning & DSG-aanpassing
 • home-page-banner-icon2
  Levering van nieuw en gebruikt
 • home-page-banner-icon3
  Onderhoud, reparatie en APK
Group

Houd rekening met het milieu dankzij de keuring

Bij de apk van uw auto meten wij tijdens de keuring in onze garage in Zwartebroek ook de uitstoot van uitlaatgassen. Bij auto’s van 1993 of later voeren we bij de keuring voor uw apk een viergasmeting uit. Deze meting bepaalt of de uitstoot van uitlaatgassen binnen de wettelijke normen blijft. Zo’n viergasmeting doen wij bij auto’s met een benzinemotor of een lpg-motor met een geregelde katalysator. Bij dieselauto’s vanaf 1980 voeren we tijdens de keuring van uw apk een roetmeting uit, zodat we weten hoeveel roet uw dieselauto uitstoot.

Het motormanagementsysteem uitlezen

Sinds 2006 is het bij de keuring van de apk verplicht om auto’s die digitaal uitleesbaar zijn, te controleren op foutcodes in het motormanagementsysteem. Uiteraard heeft ons autobedrijf. de apparatuur om alle merken en typen te kunnen uitlezen. Ook met de meest moderne auto en een lichte bedrijfswagen, zit u voor onderhoud en de keuring van de apk goed bij V&W Auto’s.

Maak een afspraak voor de keuring van de apk

Wilt u gebruikmaken van onze diensten en wilt u de keuring van de apk van uw auto laten uitvoeren door onze keurmeesters? Maak dan een afspraak door onderstaand formulier in te vullen. Heeft u vragen of heeft u interesse in een grote beurt voor uw auto? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0342 – 461 938 of een e-mail te sturen naar info@venwautos.nl. Wij staan u graag te woord.


Contactgegevens

form_man
Eelco Versteeg
Aanspreekpunt werkplaats

V&W Auto's
Rondweg 24
3785 LC Zwartebroek

Telefoon: 0342 - 461 938
Email: info@venwautos.nl
Openingstijden:

Werkplaatsafspraak plannen?

whatsappWHATSAPP ONS
BEKIJK ONZE APP
Morgen Internet - Light website